Carregant dades
un moment, si us plau

Notícies, 18-04-2008

18 abril 2008

Avui es pot llegir als mitjans la resposta del conseller Baltasar a la gent de l’Ebre del seu partit, convidant-los a deixar la formació si no estan d’acord amb la política del govern. El PSC de l’Ebre l’Ebre ahir refermava el seu recolzament a la interconnexió i convidava ERC a deixar el govern si hi discrepen. Camps i Valcárcel han anat un pas més enllà en la seva renovada campanya per demanar aigua de l’Ebre i reclamen la recuperació del transvasament del PHN o aniran al Tribunal Constitucional.

Recent posts

    1 comment

  • canvi setze 18 abril 2008

    Canvi Setze: Tres agressions al territori. Futur en joc. Fa entre 10 i 30 anys que s’arrosseguen greus amenaces per a la salut ambiental, econòmica i humana de Catalunya: transvasament de l’Ebre, MAT i Quart Cinturó. La pujada al govern de partits que havien defensat la nova cultura de l’aigua i la sostenibilitat feien esperar un canvi, però l’actitud actual del govern demostra l’aposta per la contunuïtat d’un model insostenible.

    Tema de portada d’aquesta revista mensual que té com a tema central el transvasament de l’Ebre. A la web se’n pot descarregar el PDF.