Carregant dades
un moment, si us plau

Mai més un govern transvasista

16 abril 2008

Aquest és el cartell que demanava un govern no transvasista amb motiu de les eleccions catalanes del 2003. Aquests dies una cosa que està succeint és que els mitjans i els polítics revisen les hemeroteques i les seves memòries i recorden on es trobava cadascú aleshores.

Manuel Trallero, articulista de La Vanguardia, se’n recordava al seu bloc fa pocs dies de les manifestacions, o avui mateix del discurs polític quant a transvasaments. Ho resumeix amb la reflexió-pregunta sobre per què quan s’està a l’oposició es diu una cosa i quan s’està al govern una altra.

El confidencial e-noticies també s’ha fet ressò d’un article del diari Avui de diumenge on apareixien José Montilla i Joan Saura manifestant-se contra els transvasaments.

Cercant per la xarxa podem trobar documents que recorden que el Compromís per l’Ebre Pasqual Maragall volia que deixés la porta oberta a la interconnexió. Sabeu que després no va ser així i que també renuncia el document signat per ERC, ICV i PSC a dur aigua de l’Ebre a Barcelona.

Al bloc que conserva els titulars publicats durant més de dos anys al desaparegut ebrencs.com podeu consultar què era notícia aleshores i què pensava cadascú.

Recent posts

    4 comments

  • cristian 16 abril 2008

    tenen memoria de peix, jejeje
    els politics no tenen color, fan el que mes el comvé, ens tenen agafats d’alla on ja sabem, ens manipulen com volen, pero no ens enganyen a tots, la lluita continua contra aquests energumenos, que no tindrien que estar mamant a milions de ciutadans, pero el mon esta fet d’aquesta manera, a per ells, que si en som molts els vencerem

  • Jordi 16 abril 2008

    Sembla que la falta de memòria afecta també als ciutadans ebrencs votant en massa el PSOE que sempre ha estat a favor de la interconnexió de xarxes. La lluita continua, però ens manen els qui hem votat i, vaja!, els que han guanyat a les Terres de l’Ebre son transvasistes! Tenim el que ens mereixem!

  • Perico 17 abril 2008

    Adelante!!, en Aragón también falta agua…NO A LOS TRASVASES !!!

  • cristian 17 abril 2008

    lo que passa que ens tenen venuts en aixo de la politica, la gent corrent ja no sap a qui votar, perque votes a qui votes, ens engayen igualment quan els interessa.