La PDE demana coherència i mobilització

15 Abril 2008

Ahir la Plataforma en Defensa de l’Ebre va convocar una roda de premsa davant de la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, al Palau Abària de Tortosa. La PDE convoca la ciutadania ebrenca i catalana a mobilitzar-se. La primera cita és el proper dissabte, amb l’assemblea general a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, a les 20h.

Fotografia cedida per Gustau Moreno.

Notícia d’El Punt.

Recent posts

  4 comments

 • Som una Comunitat de Regants que reguem els camps, de l’aigua que prové del Canal de Seròs i que aquest s’abasteix del riu Segre. Els nivells d’aigua que hi baixen són mínims, no n’hi ha prouta. Des d’aquí volem donar suport a la Plataforma, NO AL TRANSVASSAMENT !!

 • Mario 15 Abril 2008

  Tots els partits menteixen i enganyen. Els tècnics canvien d’opinió. Només la gent que estima el riu Ebre no te perquè mentir, no te perquè enganyar, no te perquè trair. Ara, en la cara ben alta, hem de demanar a tots que tinguen paraula i complisquen tot el que han dit i signat en compromisos, campanyes electorals i mitjans de comunicació.
  No al transvasament de l’Ebre!
  No a l’interconnexió de xarxes!

 • Tondo Rotondo 15 Abril 2008

  Força…

  Contra la mentida, pel territori!

  Cues de pansa!

  http://cucadellum.blogspot.com/

 • Mc Calan 16 Abril 2008

  Als Senyors Delegats i Directors dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a les TERRES DE L’EBRE:

  Un cop mes, la població d’aquest Territori veiem compromès el nostre futur desenvolupament. La nostra identitat queda malmesa , i aquest futur hipotecat davant d’ una manca de planificació integral del nostre país.
  La seves inquietuds polítiques i vocació de servei els ha portat a representar la mes alta Institució de Catalunya a les nostres terres però al mateix temps a representar a la gent del territori davant de la Generalitat .
  Les darreres i lamentables decisions (previsibles i consensuades) entre el Govern de la Generalitat i el del Estat espanyol, han obert de forma irreversible l’aixeta d’un transvasament a l’Àrea Metropolitana de Barcelona que com vostès saben crea un greu precedent justificat com” subministrament provisional per aigua de boca”dels sobrants de la concessió del CAT. Solidaritat obliga, però vostès saben perfectament que estem front la primera pedra de quelcom de molta mes envergadura… Es per aquest motiu que de forma totalment individual i personal els hi demano com a mínim un gest públic d’indignació. Si algú de vostès creu convenient ampliar aquet “gest” mes enllà, estic segur que la població d’aquestes Terres valoraran molt positivament la seva coherència.

  Moltes gracies