Carregant dades
un moment, si us plau

El Compromís per l’Ebre

17 abril 2008

Mario Balagué ens envia quatre imatges escanejades del Compromís per l’Ebre que van signar ERC, ICV i PSC l’octubre del 2003 rebutjant els transvasaments de l’Ebre, inclosa la interconnexió de xarxes. Entre les persones signants del document hi ha José Montilla, Montserrat Tura, Jaume Antich, Joan Sabaté, Josep Lluís Carod-Rovira, Marta Cid, Lluís Martín Santos, Francesc Gas, Joan Saura, Jordi Miralles, Dolors Comas, Jana Muñoz i Francesca Valldepérez.

En el seu dia la PDE va publicar un comunicat aclaratori sobre el significat del Compromís per l’Ebre, on es pot llegir que tal com es desprèn del document enviat, significa l’oposició a tots els transvasaments inclosos a la Llei 10/2001 del PHN i a qualsevol altre tipus de transvasaments.

Recent posts

    2 comments

  • lo llaguter 17 abril 2008

    Ahir vaig veure l’entrevista que la Mònica Terribas va fer al Pedro Arrojo. GENIAL !!! No tinc paraules per expressar el que em transmet aquest home que ho té molt clar. Ni transvasaments, ni interconnexions de xarxes, no són la solució per un problema de manca d’aigua ni en temps de sequera. Com que no vaig tenir ocasió de grabar-la, quina llàstima !, penjo la col·laboració que va fer a la pel·lícula Hay motivos, l’any 2004.

    Saber i saber-ho explicar, les característiques d’un bon mestre.

    http://www.youtube.com/watch?v=aHcGKByrStI

  • Jordi Martí 17 abril 2008

    Si li voleu recordar a una de les signants i a més a més ampostina, aquí teniu la seva pàgina.

    http://martacid.cat/contact.php

    Jo ja li he passat l’enllaç del que van signar i li he deixat clar que el meu vot no el tindran mai més.

    Tinc el nus penjat al meu balcó de Sant Cugat del Vallés